Ταινίες που θα παιχτούν στην θεματική "Έλληνες Δημιουργοί" στο 13ο ΔιεθνέςΦεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους του ΑΣΤΟ-Επικοινωνούμε

Η δύσκολη επιλογή μας έλαβε τέλος! Σας ενημερώνουμε για τις ταινίες που θα προβληθούν στο 13ο Διεθνές φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους του ΑΣΤΟ – επικοινωνούμε στην θεματική «Έλληνες Δημιουργοί» την Παρασκευή 15/6/2018.

Η επιλογή ήταν πολύ δύσκολη μέσα σε τόσες καλές ταινίες και αν υπήρχε η δυνατότητα χρόνου θα προβάλλονταν όλες, μιας και το φεστιβάλ είναι μη διαγωνιστικό. Η επιλογή των ταινιών έγινε σε δύο φάσεις. Αρχικά διαπιστώθηκε το εάν οι συμμετοχές πληρούν του όρους συμμετοχής για το φεστιβάλ. Αξιολογήθηκαν όλα τα στοιχεία που αφορούσαν τους όρους αυτούς. Οι βασικοί λόγοι που ταινίες δεν προκρίθηκαν στην φάση της επιλογής ήταν: η διάρκεια των ταινιών ξεπερνούσε το όριο των 20 λεπτών ή ήταν ταινίες πειραματικές ή/και video art, ή ντοκιμαντέρ.  Η επιλογή άρα αφορά τις ταινίες που πληρούσαν τους όρους συμμετοχής.

 

Η σειρά αναφοράς των ταινιών που θα προβληθούν είναι τυχαία και δεν σχετίζεται με την σειρά προβολής τους.

Παρακαλούνται όσοι δημιουργοί δουν την ταινία τους στην παρακάτω λίστα (και δεν το έχουν κάνει έως τώρα) να αποστείλουν κόπια της ταινίας τους στο email [email protected] ακολουθώντας τους όρους συμμετοχής σε σχέση με την ποιότητα ήχου και εικόνας. Σε περίπτωση μη αποστολής της ταινίας στην προβλεπόμενη ποιότητα η ταινία δεν θα προβληθεί.

Μαμά γύρισα

Δημήτρης Κατσιμίρης

Unfiltered

Άλεξ Πανίτσας

Joanna

Παναγιώτης Φαφούτης

Ellie

Μιλτιάδης Χριστίδης

WHACK

Syni Pappa

How are you today?

Sophie Markatatos

Μηλόπιτα / Appe Pie

Αθηνά Φωτοπούλου

9023

Τάνια Ναναυράκη/ Σωτήρης Πετρίδης

Ιππόκαμπος

Μίνα Δρέκη

ARENA

Γεώργιος Δειμερτζόγλου

Οχτώ δεύτερα / Eight seconds

Μανώλης Λεβεντέλης

Τρούφα / Truffle

Απόστολος Καρούλας

Ωραίες πεταλούδες / Splendid butterflies

Έλενα Δεμέστιχα

Πάμε Σοφία / Let's go

Φάνης Τοψαχαλίδης

Η επίσκεψη / Visit

Γιάννης Ζαρείφης

Δευ, 11/06/2018 - 15:29 -- astoGeneral