Ψήφισμα παραχώρησης χώρου από τον Δήμο

O Σύλλογος ΑΣΤΟ-Επικοινωνούμε δραστηριοποιείται τα τελευταία 16 χρόνια στην Βαλτετσίου 3, στην Πάτρα. Οι επεμβάσεις στις αίθουσες και τον προαύλιο χώρο, με εθελοντική εργασία και αυτοχρηματοδότηση, έχουν συμβάλει ουσιαστικά στην συντήρηση του κτηρίου και μετέτρεψαν έναν πρώην μη λειτουργικό χώρο σε ένα ζωντανό κύτταρο πολιτισμού, στο κέντρο της πόλης και χώρο δημιουργικής έκφρασης και κοινωνικής προσφοράς.

Σεβόμαστε την πρόθεση της Δημοτικής Αρχής και την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για μετατροπή του εν λόγω χώρου σε Δημοτικό Παιδικό Σταθμό.

Ωστόσο, διεκδικούμε την συνέχιση της λειτουργίας του συλλόγου, σε χώρο που θα μας παρέχει ο Δήμος, στο κέντρο της πόλης, ο οποίος να καλύπτει τις δράσεις όλων των ομάδων του συλλόγου (ενδεικτικά: ομάδες νέων, φωτογραφίας, χορού, λόγου, καλλιτεχνικού εργαστηρίου, προβολής ταινιών, κινηματογραφικού εργαστηρίου, χορωδίας, ζωγραφικής, yoga), καθώς και τις ανάγκες διοργάνωσης του ετήσιου φεστιβάλ, που αποτελεί  θεσμό για την πόλη μας και την κορύφωση των δράσεων του συλλόγου και της σύνδεσής του με τους πολίτες της Πάτρας.

Πέμ, 25/05/2017 - 14:11 -- admin