ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΑΙΝΙΩΝ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (2017-2018)

ΚΑΙ ΝΑΙ, ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΑΙΝΙΩΝ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2017-2018 !!!!!!!
Η πρώτη μας συνάντηση γνωριμίας θα γίνει την Τετάρτη στις 11/10/2017 και ώρα 20:30

Για τους καινούριους ενδιαφερόμενους πρέπει να πω ότι ομάδα ταινιών μικρού μήκους ασχολείται με την διοργάνωση σεμιναρίων σχετικά με το πως γυρίζεται μια ταινία καθώς και η διοργάνωση του ετήσιου διεθνούς φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους.

Στα ταχύρυθμα αυτά σεμινάρια υπάρχει η δυνατότητα να πάρετε μια γεύση για το πως γυρίζεται μια ταινία. Ταυτόχρονα γίνεται μικρή παράλληλη αναφορά στην ιστορία του κινηματογράφου. Με την ολοκλήρωση του εκπαιδευτικού σκέλους, αν κριθεί πως υπάρχει δυνατότητα και διάθεση, κυρίως από έμψυχο υλικό αλλά και οικονομικά, μπορεί και να γυριστεί μια ταινία μικρού μήκους όπου όλοι θα κληθούν να εφαρμόσουν αυτά που έμαθαν από την θεωρία στην πράξη.

Το δεύτερο αλλά εξίσου σημαντικό μέρος είναι η διοργάνωση του Διεθνούς Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους του συλλόγου μας που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στα πλαίσια του πολιτιστικού φεστιβάλ του συλλόγου, αφού πρώτα μετατρέψουμε τον προαύλιο χώρο σε θερινό σινεμά με ελεύθερη είσοδο!!! Σε αυτό ασχολούμαστε με την προώθηση, την διαφήμιση, και τέλος με την επιλογή των ταινιών που θα προβληθούν

Τρί, 10/10/2017 - 09:49 -- astoGeneral