Επιλογή ταινιών για την θεματική Έλληνες Δημιουργοί που θα προβληθούν την Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

Το 12ο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους του ΑΣΤΟ - Επικοινωνούμε θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 22 Ιουνίου - Δημιουργοί από όλο τον Κόσμο και Παρασκευή 23 Ιουνίου - Έλληνες Δημιουργοί.

Μετά από την αποστολή τεράστιου αριθμού αιτήσεων, η ομάδα ταινιών μικρού μήκους ανακοινώνει σήμερα 10/Ιουνίου τις ταινίες που θα προβληθούν την Παρασκευή 23 Ιουνίου στην θεματική Έλληνες Δημιουργοί.  Η επιλογή των ταινιών για τη θεματική Δημιουργοί από όλο τον κόσμο θα ανακοινωθεί στις 15 Ιουνίου.

 

 

Εξαιτίας του πλήθους των ταινιών η ομάδα ταινιών μικρού μήκους του ΑΣΤΟ-επικοινωνούμε ήρθε στη θέση να επιλέξει ποιές ταινίες θα προβληθούν στο 12ο Φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους του ΑΣΤΟ - Επικοινωνούμε, όπως αναφέρεται στους όρους συμμετοχής (Θυμίζουμε ότι σκοπός του φεστιβάλ είναι να παιχτούν αν είναι δυνατόν όλες οι ταινίες που πληρούν τους όρους, αλλά δυστυχώς η επιλογή είναι αναγκαία λόγο χρονικού περιορισμού). Η επιλογή των ταινιών έγινε σε δύο φάσεις. Αρχικά διαπιστώθηκε το εάν οι συμμετοχές πληρούν του όρους συμμετοχής για το φεστιβάλ. Αξιολογήθηκαν όλα τα στοιχεία που αφορούσαν τους όρους αυτούς. Οι βασικοί λόγοι που ταινίες δεν προκρίθηκαν στην φάση της επιλογής ήταν: η διάρκεια των ταινιών ξεπερνούσε το όριο των 20 λεπτών ή ήταν ταινίες πειραματικές ή/και video art, ή ντοκιμαντέρ.  Η επιλογή άρα αφορά τις ταινίες που πληρούσαν τους όρους συμμετοχής.

Παρακάτω αναφέρονται οι ταινίες που θα προβληθούν την Παρασκευή 23/6/ 2017 στα πλαίσια του 12ου Διεθνούς φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους του ΑΣΤΟ-επικοινωνούμε στην θεματική Έλληνες Δημιουργοί. Η σειρά αναφοράς των ταινιών που θα προβληθούν είναι τυχαία και δεν σχετίζεται με την σειρά προβολής τους.

Γενέθλια       Δημήτρης Κατσιμίρης

Phantom Limb        Μιχάλης Φελάνης

911-PIZZA     Ελευθέριος Ζαχαρόπουλος

Η Άλλη          Αναστασία Ρίζου

Carols    Θάνος Ψυχογιός

Γρατζουνίτσες         Κωνσταντίνος Καλογρίδης

GLABRA        Αλέξανδρος Κλιμόπουλος/ Peter Rundler

Soft Lady       Σπύρος Δοδόπουλος/ Νίκα Λομινάτζε

Shelfie           Μάριος Ιωαννίδης

Αν/ηθικόν    Γιώργος Τριανταφύλλου

Not Alone     Σωτήρης Πετρίδης/Δημήτρης Τσακαλέας

Unfraimed    Θοδωρής Θωμαδάκης

Βραχιόλι Φιλίας     Δημήτρης Άντζους

Την παραπάνω ανακοίνωση μπορείτε να την κατεβάσετε εδώ

/sites/default/files/12o_diethnes_festival_tainion_mikroy_mikoys_toy_asto_anakoinosi_ellines_dimioyrgoi.doc

Σάβ, 10/06/2017 - 17:19 -- astoGeneral