Διήμερο στη Ροδέα 7 και 8 /10/2017

Οι παιδικές κατασκηνώσεις ΡΟΔΕΑ (http://rodea.gr/) δίνουν στο σύλλογο την δυνατότητα για ένα Σαββατοκύριακο στο βουνό. Πάρτε λοιπόν τα σακίδια σας και την καλύτερη διάθεση και πάμε να θυμηθούμε τα παιδικά μας χρόνια!! 
Η Απόδραση απευθύνεται ΜΟΝΟ σε εγγεγραμμένα μέλη του Α.Σ.Τ.Ο. - εάν θέλετε να πάρετε την παρέα σας, πρέπει πρώτα να εγγραφούν μέλη!!
Το πρόγραμμα (σε γενικές γραμμές) έχει ως εξής: Αναχώρηση το Σάββατο 7 Οκτωβρίου στις 9 το πρωί από το παρκινγκ του Παμπελοποννησιακού Σταδίου και μετά από 1 ώρα περίπου οδήγησης, άφιξη στην κατασκήνωση (κοντά στο χωριό Μίχα). Εκεί, αφού οργανωθούμε λίγο για τα του ύπνου και του φαγητού, θα συμμετέχουμε σε ομαδικές δραστηριότητες που θα οργανώσουμε (π.χ. ομαδικά παιχνίδια, επικοινωνιακές δράσεις, κλπ)! Το βραδάκι θα ανάψουμε φωτιά, θα ψήσουμε, θα φάμε, θα τραγουδήσουμε, θα χορέψουμε… Την Κυριακή το πρωί θα κάνουμε μια μικρή πεζοπορία (όσοι συμμετέχουν να φροντίσουν για τον απαραίτητο εξοπλισμό), το μεσημέρι θα μαγειρέψουμε και θα φάμε όλοι μαζί και το απόγευμα θα επιστρέψουμε.

Εκτός λοιπόν από την διάθεση, θα χρειαστούμε μαζί μας υπνόσακο ή κουβέρτα (οπωσδήποτε), ένα σεντόνι και μαξιλάρι, ότι χρειάζεται ο καθένας μας για την προσωπική του υγιεινή, καθώς και παντόφλες και πιτζάμες. (Σημ: Έχει υψόμετρο, θα κάνει κρύο, πάρτε ζεστά, χειμωνιάτικα ρούχα). Για φαγητό, ο σύλλογος θα φροντίσει για το βραδινό του Σαββάτου (σουβλάκια-σαλάτες-κρασί), για τον πρωινό καφέ (ελληνικό & nescafe) και για το μεσημεριανό της Κυριακής (μακαρόνια με κιμά). Οπότε φροντίστε να πάρετε κάτι πρόχειρο για το Σάββατο (μέχρι το απόγευμα) και για την Κυριακή το πρωί. Εάν κάποιος έχει τη διάθεση να φτιάξει κάτι και να μας φέρει (π.χ. πίτα, κέικ, κουλουράκια, γλυκό), είναι ευπρόσδεκτο!

Η μετακίνηση θα γίνει με δικά μας μέσα – γι αυτό όποιος έχει αυτοκίνητο το ΔΗΛΩΝΕΙ (όπως παρακάτω στο παράδειγμα) καθώς και πόσα άτομα θα μπορεί να πάρει. Το συνολικό κόστος ανά άτομο θα είναι 10€ (περιλαμβάνει έξοδα για φαγητό, βενζίνες, πετρέλαιο για την γεννήτρια & τα λειτουργικά έξοδα της κατασκήνωσης). Η διανυκτέρευση παρέχεται δωρεάν από τις κατασκηνώσεις ΡΟΔΕΑ.

Συμμετοχή μπορούμε να δηλώσουμε το αργότερο έως την Πέμπτη 5/10 είτε 
γράφοντας στον «τοίχο» του event στο facebook του ΑΣΤΟ-Επικοινωνούμε, είτε στο e-mail [email protected] .
Σημειώνουμε: ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ, σε ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ είσαι μέλος & αν ΕΧΕΙΣ Η' ΟΧΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ. (αν φτιάξεις και φέρεις κάποιο κέρασμα, σημείωσε κι αυτό) 
[π.χ. Μαρία Παπά, Ομάδα Πεζοπορίας, Με αυτοκίνητο (άλλες 3 θέσεις κενές)]

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, μπορείτε να απευθυνθείτε στα μέλη του Δ.Σ.

Καλή μας διασκέδαση!!!

Πέμ, 28/09/2017 - 22:01 -- nirarod