Άνω Καστρίτσι Παναχαϊκό

Μπορεί την προηγούμενη να το ακυρώσαμε λόγω καιρού αυτή την Κυριακή όμως ο καιρός θα είναι θαυμάσιος!!!
 
Αυτή την Κυριακή λοιπόν θα ξεκινήσουμε απο το Άνω Καστρίτσι και όπου μας βγάλει... Η διαδρομή ξεκινάει από πηγή λίγο πάνω από το Άνω Κατρίτσι όπου αφήνουμε τα αυτοκίνητα και καταλήγει στο καταφύγιο στο πρασούδι εμείς βέβαια θα δούμε ανάλογα με την δυναμικότητα της ομάδας μέχρι που θα φτάσουμε... Ο καιρός με τα σημερινά δεδομένα θα Υπέροχος!!! ηλιόλουστος με κανονικές για την εποχή θερμοκρασίες αυτό όμως θα τα δούμε πάλι μέχρι το Σάββατο.
Επειδή όμως ο χειμώνας είναι ακόμα εδώ αυστηρά (ακόμα) χειμερινός εξοπλισμός.
Αυτά που θα χρειαστούμε μαζί μας είναι τα γνωστά: ζεστά ορειβατικά μποτάκια. Τα αθλητικά ή άλλου τύπου μη ενδεδειγμένα παπούτσια απαγορεύονται. 3 ζευγάρια κάλτσες, ζεστά εσώρουχα (ισοθερμικά για όποιον έχει) παντελόνι ζεστό και αδιάβροχο (για όποιον έχει) φλις, μπουφάν, εφεδρικό αδιάβροχο και γενικώς ότι νομίζετε ότι θα σας κρατήσει ζεστούς και στεγνούς.. Μπατόν (όσοι έχουν) Γκέτες, ένα μικρό φακό, το παγούρι σας για το νερό, ότι φαγώσιμο θέλει ο καθένας μας (σοκολάτες ξηρούς καρπούς...) και ένα σακίδιο πλάτης για να βάλετε μέσα ότι δεν θα φοράτε..
Η μετακίνηση θα γίνει με δικά μας αυτοκίνητα για αυτό όποιος διαθέτει αυτοκίνητο το αναφέρει καθώς και πόσα άτομα μπορεί να πάρει (τα έξοδα όπως πάντα τα μοιραζόμαστε όλοι)
Ραντεβού λοιπόν την Κυριακή 17 Μαρτίου 8:00 το πρωί στο πάνω μέρος της πλατείας Γεωργίου!!!
Θα πω πάλι σε όσους θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή να διαβάσουν πρώτα τους κανόνες - προϋποθέσεις που υπάρχουν εδώ: https://www.astopatras.gr/post/omada-oreinis-pezoporias-asto-epikoinonoyme-perigrafi-kai-oroi-symmetohis
Καλή μας διασκέδαση!!!!!!
Για να δηλώσετε συμμετοχή θα πρέπει η να συμμετέχετε με σχόλιο κάτω από την ανακοίνωση στην Ομάδα Ορεινής Πεζοπορίας Α.Σ.Τ.Ο.-Επικοινωνούμε στο facebook με το link https://www.facebook.com/groups/198663353548528/ ή στέλνοντάς τη στο e-mail [email protected]
 
Τσαγκάρης Δημήτρης 6977666883
Τετ, 20/02/2019 - 16:29 -- j.pastos