αλλάξτε πολιτική, όχι το κλίμα

Ο Α.Σ.Τ.Ο. και μέλη Φορέων και Συλλογικοτήτων της πόλης συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Γεωργίου και βροντοφώναξαν ότι πρέπει άμεσα να ληφθούν δραστικά μέτρα πριν είναι πολύ αργά.
Το κεντρικό σύνθημα της εκδήλωσης ήταν: "αλλάξτε πολιτική, όχι το κλίμα, δεν υπάρχει λεπτό για χάσιμο".

 

 

                                 


Στην εποχή όπου οι πολίτες δεν πρέπει να έχουν γνώση, σκέψη και άποψη, στην εποχή όπου η ενημέρωση γίνεται ελεγχόμενη και οι πολίτες αντιμετωπίζονται σαν μια αγέλη που πρέπει να ακολουθεί μια και μόνο κατεύθυνση, στην εποχή όπου οι λέξεις από τη συστηματική διαστρέβλωση έχουν χάσει το νόημα τους. Πιθανότατα, οι επικοινωνιολόγοι να αξιοποιούν την ευσθησία του κόσμου και να δίνουν τα δικά τους χαρακτηριστικά στο κίνημα για την εγ...κλιματική αλλαγή.
Εμείς δεν τους χαρίζουμε την ευκαιρία!
Θα δώσουμε τη μάχη, που μόλις ξεκίνησε και θα βάλουμε, σε συνεργασία με όλους τους συμμετέχοντες, ένα πιό σωστό και αγωνιστικό πλαίσιο.
Καμία έκπτωση λοιοπόν ως προς την περιβαλλοντική προστασία αλλά και σε όλους εκείνους που λένε: εντάξει...ανάπτυξη να γίνει και μετά βλέπουμε.
Προβληματισμός πάνω στην αδυναμία αντικατάστασης των παραδοσιακών πηγών ενέργειας, μιας και μέχρι σήμερα δεν έχει βρεθεί καμία αποτελεσματική και βιώσιμη λύση αποθήκευσης των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.
Η γη όμως είναι το μοναδικό μας σπίτι! Όπως βροντοφώναξαν οι νέοι που βρέθηκαν στην πλατεία.
Ακολουθεί και συνέχεια!!!

Σάβ, 28/09/2019 - 12:40 -- sakis.roditis