7ο ΘΕΡΙΝΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΑΙΝΙΩΝ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΑΣΤΟ-Επικοινωνούμε Πάτρας

Η ομάδα ταινιών μικρού μήκους του ΑΣΤΟ, σας ανακοινώνει με χαρά, ότι για άλλη μία χρονιά εργαζόμαστε πυρετωδώς για το 7ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΑΙΝΙΩΝ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ που οργανώνεται στα πλαίσια του 9ου Τριήμερου Καλλιτεχνικού Φεστιβάλ του ΑΣΤΟ - Επικοινωνούμε στην Πάτρα (Αντιεφησυχαστικός Σύλλογος Τωρινών Ονειροπόλων-Επικοινωνούμε Πάτρας) Περιμένουμε εσάς και τις ταινίες σας, για να δημιουργήσουμε ένα ξεχωριστό καλοκαιρινό βράδυ Παρασκευής, σε ένα αυτοσχέδιο θερινό σινεμά στο κέντρο της πόλης αφιερωμένο σε νέους δημιουργούς. Το φεστιβάλ όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος αποτελείται από δύο μέρη. Στο πρώτο μέρος προβάλλονται ερασιτεχνικές ταινίες, η συμμετοχή των οποίων διασφαλίζεται με την σχετική αίτηση. Στο δεύτερο μέρος επιλέγονται και προβάλλονται ταινίες μικρού μήκους νέων δημιουργών σπουδαστών σκηνοθεσίας και σκηνοθετών.
Οι ενδιαφερόμενοι και οι συμμετέχοντες μπορούν να ενημερώνονται για τις εξελίξεις και τα νέα του φεστιβάλ στο site του Α.Σ.Τ.Ο.- Επικοινωνούμε, www.astopatras.gr και στο group του συλλόγου στο facebook. Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στα τηλέφωνα: 6974437780 (Πίμα), 6976889768 (Δήμητρα).

7ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΑΙΝΙΩΝ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ Α.Σ.Τ.Ο. Επικοινωνούμε

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

1.    Οι ταινίες δεν πρέπει να υπερβαίνουν σε διάρκεια τα 20 min 2.    Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να συμμετέχει στο φεστιβάλ με μία ταινία. Σε περίπτωση που μία ταινία έχει σκηνοθετηθεί από ομάδα, επιτρέπεται η συμμετοχή και ατομικών δουλειών μελών της ομάδας 3.    Οι ταινίες γίνονται δεκτές σε μορφή DVD, 4. Ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής ορίζεται η 10η Ιουνίου 2011. 5. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να αποστέλλουν 2 αντίτυπα των ταινιών τους μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου. 6.    Το θέμα και η μορφή των ταινιών είναι ελεύθερα (π.χ. μυθοπλασία, κινούμενο σχέδιο, ντοκιμαντέρ, video art). Εξαιρούνται τα διαφημιστικά σποτ. 7.    Επιτρέπεται η συμμετοχή παραγωγών από το εξωτερικό, εφόσον έχει ήδη πραγματοποιηθεί  ο υποτιτλισμός τους στα ελληνικά. 8.    Ο Α.Σ.Τ.Ο. - Επικοινωνούμε δικαιούται να κρατήσει για το αρχείο του συλλόγου, αντίτυπα των ταινιών που θα δηλώσουν συμμετοχή. 9.    Για την συμμετοχή τους οι ενδιαφερόμενοι συμπληρώνουν και αποστέλλουν την αντίστοιχη αίτηση 10.    Σε περίπτωση που οι συμμετοχές ξεπεράσουν σε διάρκεια προβολής τις 10 ώρες συνολικά, υπεύθυνη για την επιλογή των ταινιών που θα προβληθούν είναι η Ομάδα Ταινιών Μικρού Μήκους του Α.Σ.Τ.Ο. - Επικοινωνούμε.

Η αίτηση συμμετοχής αποστέλλεται στο email [email protected] & στο email [email protected] (έως 05.06.12)

Οι ενδιαφερόμενοι και οι συμμετέχοντες μπορούν να ενημερώνονται για τις εξελίξεις και τα νέα του φεστιβάλ στο site του Α.Σ.Τ.Ο.- Επικοινωνούμε, www.astopatras.gr και στο group του συλλόγου στο facebook. Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στα τηλέφωνα: 6974437780 (Πίμα), 6976889768 (Δήμητρα).

Το φεστιβάλ διοργανώνεται από την Ομάδα Ταινιών Μικρού Μήκους του Α.Σ.Τ.Ο- Επικοινωνούμε, στα πλαίσια του 9ου Τριήμερου Φεστιβάλ του Α.Σ.Τ.Ο.  Το φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος αποτελείται από δύο μέρη. Στο πρώτο μέρος προβάλλονται ερασιτεχνικές ταινίες, η συμμετοχή των οποίων διασφαλίζεται με την παραπάνω διαδικασία. Στο δεύτερο μέρος επιλέγονται και προβάλλονται ταινίες μικρού μήκους νέων δημιουργών σπουδαστών σκηνοθεσίας και σκηνοθετών. 7ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΑΙΝΙΩΝ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ Α.Σ.Τ.Ο. Επικοινωνούμε Η αίτηση συμμετοχής αποστέλλεται στο email [email protected] & στο email [email protected] (έως 05.06.12) ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Τίτλος ταινίας:……………………………………………………………………………….. Διάρκεια:………………………………………………………………………………………… Σκηνοθεσία:……………………………………………………………………………………. Παραγωγή:…………………………………………………………………………………… Περίληψη υπόθεσης:………………………………………………………………….. ………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. Τηλέφωνο……………………………………………………………………………….. Email…………………………………………………………………………………………
Δευ, 13/02/2012 - 17:25 -- sakis.roditis